Välkommen till IFK Grimslöv - föreningen där vi delar arbete, glädje och framgång TILLSAMMANS.

Vi har.

- Seniorfotboll Herr

- Damfotboll

- Ungdomsfotboll

- Bilbingo

- Boule


Gå in på vår hemsida för mer info.

Klubbens Hemsida

Skatelövs Hembygdsförening
Skatelövs Hembygdsförenings arbetsområde utgörs av Skatelövs socken, som är en av 11 socknar i Alvesta kommun, Kronobergs län. Huvudorten i socknen är Grimslöv. Detta ortsnamn kan man härleda från något av de första åren på 1400-talet. Utöver Grimslöv kan nämnas byarna Odensjö, Skäggalösa och Vrankunge, samtliga belägna intill Skatelövsfjorden, som är en del av sjön Åsnen. I norra ändan av denna fjord vid ån, som förbinder sjön Salen med Åsnen ligger det anrika järnbruket Huseby Bruk, numera genom donation ägt av staten, men som tidigare tillhört familjen Stephens, bröderna Hamilton, Karl Karlsson Gyllenhjelm m fl. Inom Skatelövs socken finner man många tecken, som tyder på tidig bebyggelse, såsom runstenar och gravfält från olika tidsepoker mm.


Välkommen till Rosenlund!

Under juni, juli, augusti har vi

Våffelcafé

onsdagar kl 15,00-20.00 och

söndagar kl 14.00-19.00

- Bamsegympagrupper


- Motionsgympa


- Truppgymnastik


- Parkour


Klubbens hemsidaFöreningslokalen i Grimslöv


   

Grimslövs Föreningslokal kan erbjuda lokaler för konferens, kulturevenemang, fester mm för ett stort antal deltagare. Lokalen är tillgänglig för rörelsehindrade.


Här finns även ett vandrarhem med

6 bäddar.
Grimslövs AIF bildades den 20 juni 1961. På programmet stod från början friidrott, men redan efter ett par år bildades en bordtennis- och badmintonsektion. Klubbens verksamhet var minst sagt diversifierad, förutom huvudidrotterna ägnade man sig bl a åt casting, cykel och utförsåkning! 1970 bildades en bågskyttesektion.


Sedan 2003 har vi enbart bågskytteverksamhet i föreningen.

Mer om klubbens historia finns att läsa i Anders Engkvists jubileumsskrift från klubbens 40-årsjubileum.

Scouterna vill ge barn, ungdomar och vuxna i hela samhället möjlighet till en utvecklande och rolig fritid. Här får du veta mer om oss och hur vi gör unga människor redo för livet.


Scouterna gör unga redo för livet genom äventyr och utmaningar som får oss att växa som individer. Vi använder scoutmetoden och har funnits i Sverige i över 100 år.


Scouternas hemsida